Четвер, 25.04.2024, 23:00



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Липень » 28 » Звернення голови обласної державної адміністрації Анатолія Олійника у зв’язку з оголошенням Президентом України часткової мобілізації
09:26
Звернення голови обласної державної адміністрації Анатолія Олійника у зв’язку з оголошенням Президентом України часткової мобілізації

Шановні вінничани!

21 липня Президент України підписав Указ “Про часткову мобілізацію”, відповідно до якого буде додатково проведено призов для доукомплектування Збройних Сил, Нацгвардії, СБУ, Державної прикордонної служби Державної спеціальної служби транспорту, інших військових формувань військовозобов’язаними та резервістами.

Часткова мобілізація є одним з вирішальних факторів, які унеможливлять подальшу допомогу терористам з боку Росії та призведуть до ліквідації збройних формувань сепаратистів. Очевидно, що Кремль вагається – для відкритого наступу на територію України у російської армії не вистачає сил та можливостей, натомість є бажання й надалі провокувати збройний конфлікт руками найманців та диверсантів.

Якщо буде проведено мобілізацію – зникнуть останні сподівання Путіна на перемогу на нашій землі.

Сильна армія – запорука того, що АТО завершиться уже найближчим часом і на всій території материкової України буде відновлено мирне життя. В будь-якому іншому випадку Москва нарощуватиме власний тиск, допомагатиме бойовикам руйнувати міста та вбивати українських громадян. Якщо ми не здолаємо тероризм на українській землі сьогодні, завтра він прийде й у наш мирний край – на рідну Вінниччину.

Хочу наголосити, що мобілізаційні заходи стосуватимуться виключно військовозобов’язаних громадян, тих, хто проходив службу у Збройних Силах та/або має військовий квиток. Чоловіки ж, на утриманні яких перебувають п’ять та більше дітей віком до 16 років, а також зайняті постійним доглядом за особами, що його потребують, у разі відсутності інших людей, які можуть такий догляд здійснювати, згідно із законодавством, мають право на відстрочку від призову. До того ж, мобілізація стосуватиметься осіб, у військово-облікових спеціальностях яких є потреба у сил АТО.

Жоден мобілізований не буде нести службу у зоні АТО без відповідної підготовки та повного забезпечення усіма належними засобами захисту. Усі учасники АТО отримають статус учасника бойових дій, а їхні сім’ї перебуватимуть під соціальною опікою з боку держави.

Нинішня мобілізація – вимушений крок, оскільки українське військо впродовж останніх років системно нищилося. Проте Український Народ довів, що у стислі терміни може зорганізуватися і захищати рідну землю.

Кожного дня звільняються українські міста та села, відновлюється мирне життя. Вся країна допомагає біженцям та мирним мешканцям, які постраждали внаслідок бойових дій.

Останні зусилля необхідно докласти, щоб остаточно звільнити українську землю від загарбників та сепаратистів. Підтримаємо наше Військо!

Слава Україні!

Переглядів: 404 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz