П`ятниця, 19.04.2024, 15:05



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Серпень » 5 » ЗВЕРНЕННЯ Управління ДСНС України у Вінницькій області до населення у зв’язку із зростанням кількості загиблих людей на воді
13:45
ЗВЕРНЕННЯ Управління ДСНС України у Вінницькій області до населення у зв’язку із зростанням кількості загиблих людей на воді

Управління ДСНС України у Вінницькій області стурбоване збільшенням випадків травмування та загибелі людей на воді. Незважаючи на заходи, які вживаються УДСНС та органами державної влади  щодо попередження зазначених надзвичайних подій, через грубе порушення правил поведінки на воді лише за липень 2014 року водна стихія забрала життя 17 подолян.

Так, 26 липня о 19:16 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частин №26 м. Погребище надійшло повідомлення про те, що на ставку «Стависько» місцевими мешканцями було виявлено тіло чоловіка, 1965 року народження, місцевого жителя.

27 липня о 00:20 козятинським рятувальникам надійшло повідомлення, що напередодні у с. Тернівка у сільському ставку під час ловлі риби  втопився  чоловік, 1956  року народження. 

Тіла загиблих були вилучені з води місцевими жителями.

27 липня о 14:55 на пункт зв’язку 7-ДПРЧ смт. Літин надійшло повідомлення, що в с. Кам’янка у ставку  місцеві жителі виявили тіло людини. О 15:05 на місце події виїхав черговий караул літинських рятувальників, які за допомогою спецзасобів вилучили тіло чоловіка з води. Як з’ясувалось, загиблий був жителем с. Кам’янка, 1957 року народження. Зі слів місцевих жителів, о 09:30 він пішов рибалити на місцеве водоймище. Обставини події встановлюють компетентні органи.

Цього ж дня близько 16:30 в с. Пултівці Вінницького району на місцевому ставку під час купання  зник 24-річний мешканець с. Широка Гребля. Зі слів знайомих, чоловік пішов купатися та почав пірнати. Після другого пірнання він зник під водою і більше не на поверхні не з’являвся. На місці події для проведення пошукових робіт було залучено підрозділ АРЗ СП УДСНС у Вінницькій області.

Цієї ж доби о 17:55 тростянецьким рятувальникам надійшло повідомлення про нещасний випадок, що стався на водоймищі у с. Верхівка. За словами очевидців, о 17:15 36-річний місцевий житель внаслідок власної необережності під час здійснення стрибка у воду вдарився головою об бетонну плиту, яка знаходилась на дні ставка. Тіло постраждалого дістали з води місцеві жителі, які спробували надати йому долікарську допомогу, проводячи штучне дихання. На жаль, фельдшер Ободівської лікарні, який прибув на місце події, констатував смерть постраждалого.

 

Шановні громадяни!

 Звертаємося до вас із проханням дотримуватися основних вимог безпеки.

Пам’ятайте: більшість людей гине через купання в необладнаних місцях, нещасні випадки найчастіше трапляються при порушенні правил поведінки на воді.

Варто знати, що основними умовами безпеки є суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах; постійний контроль дорослих за дітьми у воді.

Відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях.

Не слід заходити у воду в незнайомому для вас місці.

Уникайте води із швидкою течією.

Не заходьте у воду напідпитку.

Ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах; купаючись на «дикому пляжі», у незнайомому місці не пірнайте з берега, гірки, дерева.

Дотримання цих нескладних правил поведінки на водних об’єктах забезпечить Вам радісний, приємний, і, головне – безпечний відпочинок.

УДСНС України у Вінницькій області

Переглядів: 508 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz