Четвер, 28.03.2024, 18:35



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2015 » Квітень » 21 » Звернення військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату
13:36
Звернення військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату

Шановні Вінничани !
 

Наша держава та народ України обрали шлях на побудову по-справжньому демократичної та незалежної країни. Доки існують реальні та потенційні джерела зовнішньої та внутрішньої небезпеки для країни, а також фактори, що сприяють переростанню цієї небезпеки в безпосередню військову загрозу, діяльність Збройних Сил України становить основний пріоритет. Від результатів діяльності Збройних Сил, від її стану буде залежати не тільки безпека особистості, але і доля нашого існування, життя на своїй землі. Так 19 квітня завершилась четверта черга часткової мобілізації, під час якої було призвано на військову службу понад 2,5 тисяч громадян Вінниччини. В цілому, завдяки високому патріотизму Вінничан, чіткому усвідомленню громадянами нашої області необхідності виконання свого конституційного обов’язку, тісній співпраці органів місцевої влади, місцевого самоврядування, військових комісаріатів області, громадських організацій, та волонтерів заходи четвертої черги часткової мобілізації виконані в повному обсязі та у встановлені терміни, за що я особисто Вам усім щиро вдячний.

Але у зв’язку з ускладненням ситуації на сході нашої держави, втручанням Російської Федерації у внутрішні справи України, відповідно до Конституції України, Указом Президента України від 15 січня 2015 року №15/2015 «Про часткову мобілізацію» з 20 квітня розпочалась п’ята черга часткової мобілізації.  На виконання вищезгаданого Указу органами місцевої влади, місцевого самоврядування, військовими комісаріатами області вже проведено підготовчі заходи по проведенню часткової мобілізації.

У такий складний для нашої країни час я щиро сподіваюсь на свідомість Вінничан, почуття виконання свого основного обов’язку перед державою  - захист її суверенітету та територіальної цілісності. Завдяки саме сьогоднішнім нашим правильним, чітким та злагодженим діям ми зможемо в майбутньому отримати самостійну, заможну, процвітаючу, а найголовніше мирну країну для щасливого життя наших дітей. Сьогодні я звертаюся до кожного військовозобов’язаного: Україна в небезпеці і тільки об’єднавшись разом ми зможемо перемогти ворога. Тому не потрібно  чекати повістки з військового комісаріату, а приходьте у будь-який зручний для Вас час у військовий комісаріат за місцем перебування на військовому обліку або за місцем проживання. Я сподіваюсь, що завдяки Вам і Вашій безпосередній участі, наша держава і наш народ отримають довгоочікуваний мир та спокій і ми будемо жити у справді  незалежній європейській державі.

На тих військовозобов’язаних, які не з’являються за викликом у військкомат, переховуються від правоохоронних органів, чекає адміністративна та кримінальна відповідальність передбачена законодавством. 

Сподіваюсь на Вашу свідомість, ми чекаємо на ВАС!

З повагою

Військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату

полковник                                                           Геннадій ДОЛГАШОВ

Переглядів: 464 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz