П`ятниця, 19.04.2024, 20:43



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Червень » 27
 Під час робочого візиту заступника голови райдержадміністрації Тетяни Тарановської до фермерських господарств "Добробут" та "Цілина", які найактивніше відгукнулись на пропозицію співпраці з центром зайнятості по працевлаштуванню соціально-вразливих категорій населення. В цих господарствах працевлаштовано випускника-тракториста Дрозда Андрія та бухгалтера Франко Юлію, які успішно працюють вже майже рік.
Обговорюючи стан справ Тетяна Василівна н ... Читати далі »
Просмотров: 542 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.06.2013

 Напередодні Дня Конституції заступник голови райдержадміністрації Тетяна Тарановська та директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району» Володимир Войтенко відвідали Михайловецьке стаціонарне відділення для постійного проживання одиноких пенсіонерів де привітали з наступаючим святом та вручили посвідчення «Мати-героїня» Опольській Мотроні Федорівні та привітали з 90-літтям Гнатишена Пантелеймона Федоровича.

Просмотров: 710 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.06.2013

Дорогі подоляни!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Конституції України.


17 років тому було закладено фундамент для розвитку України як суверенної, демократичної та правової держави. З того часу наша держава розвивається за принципами свободи і демократії. Конституція закріпила територіальну цілісність і недоторканість українських кордонів, відкрила можливість усім гілкам влади злагоджено діяти відповідно до розподілених м ... Читати далі »

Просмотров: 490 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.06.2013

 Безробітна молодь – це особлива соціальна група, яка в певний час не має таких цінностей, як робота, пов'язаного з нею престижу, матеріального добробуту і загального визнання. Це впливає на загальну мотиваційну поведінку молодих людей, мотиви вибору та оволодіння професією або перенавчання. Значну частину безробітної молоді складають молоді люди – випускники професійно-технічних та вищих навчальних закладів, які отримали професію (спеціальність) і вперше виходять на ринок праці. Молодь – це окрема частина ринку праці, вона розвивається не так як увесь ринок, але залежить від нього. Незважаючи на високий інте ... Читати далі »
Просмотров: 560 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.06.2013

На цьому акцентував увагу голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан під час урочистостей з нагоди відзначення Дня Конституції України.
Керівник Вінниччини зокрема зазначив: «Обов’язок органів влади – сприяти забезпеченню молоді першим робочим місцем. Співпрацюючи у цьому напрямку із бізнес-структурами, споживчими спілками на місцях, ми маємо реальні можливості якісно змінити ситуацію із працевлаштуванням молодих спеціалістів».

Очільник регіону висловив переконання, що результативне виконання завдань Глави держави щодо сприяння забезпеченню молоді першим робочим місцем, визначених соціальними ініціативами Президента України, можливе лише за умови детального аналізу кадрових потреб ринку праці, організації системних зустрічей молодих фахівців із потенційними роботодавцями й активного використання наявних резервів та потужностей для створення нових робочи ... Читати далі »
Просмотров: 463 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.06.2013

Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz