П`ятниця, 29.03.2024, 07:19



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 27

Шановні бібліотекарі Мурованокуриловеччини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек.

Книга завжди була в особливій пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували велику культур ... Читати далі »

Просмотров: 461 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.09.2013

 В районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено методичне об’єднання фахівців із соціальної роботи. Темою засідання стала доволі складна тема: «Соціальна робота з дітьми та молоддю, які потрапили в складні життєві обставини через інвалідність».

На обговорення виносилися питання:

... Читати далі »

Просмотров: 450 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.09.2013

26 вересня 2013 року на  базі НВК «СЗШ І-ІІІ ст. №1-гімназія» смт.Муровані Курилівці проходив інформаційно-просвітницький захід «Година спілкування з батьками» щодо профілактики адитивної та суїцидальної поведінки, попередження проявів насилля серед дітей і над дітьми.

Цей захід було організовано та проведено директором обласного центру практичної психології та соціальної роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Рибаковою Л.І. На зібранні були присутні 75 учасників (начальник відділу освіти райдержадміністрації Чернелівська Є.Ф., головний спеціаліст відділу освіти Боржемський Ю.О., методист психологічної служби та завідувач психо ... Читати далі »

Просмотров: 594 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.09.2013

27 вересня 2013 року відбулася нарада-семінар з керівниками навчальних закладів району щодо максимального охоплення дітей дошкільною освітою та готовністю дошкільних навчальних закладів району до роботи в зимовий період. В роботі наради взяла участь заступник голови райдержадміністрації Т.В.Тарановська, яка наголосила на важливості питання що стосується виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича, які забезпечують щасливе майбутнє нашим дітям - майбутнім громадянам України.

Просмотров: 491 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.09.2013

Президент України Віктор Янукович вшанував пам'ять жертв Бабиного Яру. Глава держави поклав квіти до пам’ятника у Національному історико-меморіальному заповіднику «Бабин Яр» у Києві.

У церемонії також взяли участь представники громадськості, духовенства, Прем’єр-міністр Микола Азаров, Голова Верховної Ради Володимир Рибак, Секретар РНБО Андрій Клюєв,голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов, голова Київської обласної держадміністрації Анатолій Присяжнюк.

Учасники ... Читати далі »

Просмотров: 567 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.09.2013

Голова райдержадміністрації В.Д. Максимчак 27 вересня 2013 року за участю своїх заступників, керівника апарату, селищного, сільських голів, начальників управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівників підприємств, організацій, установ району провів нараду, на засіданні якої заслухано питання:

  1. Про виконання завдань соціально-економічного розвитку територіальних громад, виконання соціальних угод та розгляду звернень громадян.
  2. ... Читати далі »
Просмотров: 429 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.09.2013

Шановні працівники закладів дошкільної освіти району!

Сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Всеукраїнським День дошкілля. Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – непросте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Нехай ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Миру, здоров’я, благополуччя, творчих ідей у Вашій благородній справі!

... Читати далі »

Просмотров: 555 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.09.2013

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, щоденна наполеглива, і натхненна праця, що збагачує світ знаннями, милосердям та людяністю.

Найщиріші слова подяки всім працівникам дошкільної освіти за віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Адже саме ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.

... Читати далі »

Просмотров: 569 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 27.09.2013

Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz