П`ятниця, 29.03.2024, 11:18



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 04
3 грудня в смт.Муровані Курилівці під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації М.Є.Якимцева відбулось засіданя оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об'єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років. В роботі засідання взяли участь керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники бюджетних установ. На порядок денний було винесено питання забезпечення готовності підприємств і організацій до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.
Просмотров: 514 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

З грудня 2013 року в приміщенні Вінницької філії ПАТ «Укртелеком» відбулась селекторна нарада під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Ю.А.Бойка та О.Ю.Вілкула.  На порядок денний було винесено питання стану проходження опалювального сезону та стану розрахунків за використаний теплопостачальними підприємствами природній газ у поточному році.  

Просмотров: 505 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

 3 грудня, в день відзначення Міжнародного дня інвалідів, голова Мурованокуриловецької районної державної адміністрації В.Д. Максимчак, начальник управління праці та соціального захисту населення Т.І. Войтенко, начальник управління Пенсійного фонду України у Мурованокуриловецькому районі Т.С. Реморовою з гостинцями та теплими побажаннями відвідали жительку с.Долиняни Москальчук Надію Василівну, яка є інвалідом І групи загального захворювання. Надія Василівна привітно зустріла гостей та розповіла їм про свою непросту долю, яка судилася їй в цьому житті. Та попри все ця жінка ви ... Читати далі »
Просмотров: 562 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

          3 грудня  в районі відзначено Міжнародний день інваліда. Керівники району:  Максимчак В.Д. – голова районної державної адміністрації, Гук В.А. – голова районної ради, керівники ... Читати далі »

Просмотров: 530 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

Сьогодні голова районної державної адміністрації В.Д.Максимчак з робочим візитом побував на ПАТ «Вищеольчедаївське», керівником якого є Дмитрук Володимир Іванович. Метою візиту було вирішення виробничих питань на будівництві ангарів для зберігання зерна. В ході зустрічі голова райдержадміністрації ознайомився будівлями. Спільно з керівником агроформування обговорено проблемні питання будівництва.

... Читати далі »

Просмотров: 502 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

Голова районної державної адміністрації В.Д.Максимчак побував сьогодні з робочою поїздкою  в територіальній громаді с.Степанки.  Там відбулася зустріч з жителями територіальної громади. Метою зустрічі було обґрунтування та надання роз’яснень щодо відтермінування підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

В ході проведення зустрічі Віктор Дмитрович обгрутнував відтермінування підписання Угоди. Він зазначив, що рішення про призупинення євроінтеграційного процесу зумовлено економічними чинниками, оскільки на даний ча ... Читати далі »

Просмотров: 530 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

З метою роз’яснення для населення щодо відтермінування підписання підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, голова районної державної адміністрації В.Д.Максимчак з робочою поїздкою побував в територіальній громаді с.Немерче.  Там відбулася зустріч з працівниками галузі освіти, культури та охорони здоров’я, депутатами сільської ради.

В ході проведення зустрічі Віктор Дмитрович дав чіткі роз’яснення з приводу відтермінування підписання Угоди. Він зазначив, що зовнішньополітичний курс нашої держави залишається незмінним. ... Читати далі »

Просмотров: 477 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

  Прогресивне людство, відзначаючи щороку третього грудня Міжнародний день інвалідів, засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівними. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

... Читати далі »

Просмотров: 650 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

  На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо обговорення на місцевому рівні Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні 3 грудня 2013 року відбулась зустріч голови районної державної адміністрації В.Д.максимчака з працівниками сільської ради с.Долиняни. На зустрічі також були присутні представники громадськості. Метою зустрічі було обговорення основних завдань т ... Читати далі »
Просмотров: 890 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

 З метою обговорення проблемних питань життя громади , забезпечення якісних умов проживання та на виконання соціальних ініціатив Президента України щодо обговорення на місцевому рівні Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, голова районної державної адміністрації В.Д.Максимчак за участю начальників управлінь і відділів райдержадміністрації і Долинянським сільським головою 3 грудня 2013 року провів виїзний прийом громадян в селі Долиняни.

... Читати далі »

Просмотров: 592 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

Нещодавно в приміщенні районного будинку культури «Жовтень» відбулась зустріч голови районної державної адміністрації В.Д.Максимчака з трудовими колективами району, представниками засобів масової інформації і громадськістю. Метою зустрічі було надання чітких роз’яснень та обґрунтування щодо відтермінування підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, яка має бути підписана на умовах взаємовигідного партнерства.

Голова райдержадміністрації у своєму виступі акцентував  увагу присутніх на позиції Президента України та Уряду щодо незмінності євроінтеграцій ... Читати далі »

Просмотров: 853 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 04.12.2013

Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz