Четвер, 18.04.2024, 05:08



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Червень » 7 » Енергозбереження та впровадження альтернативних видів палива сьогодні – це уникнення великих затрат завтра
13:47
Енергозбереження та впровадження альтернативних видів палива сьогодні – це уникнення великих затрат завтра
  На цьому наголосив перший заступник голови обласної державної адміністрації Максим Боровський, перебуваючи із робочою поїздкою у Томашпільському районі. Він зазначив, що зменшення споживання імпортованого природного газу та впровадження альтернативних видів палива – завдання Президента України владі на місцях у контексті реалізації державної програми з енергоефективності. Перший заступник голови облдержадміністрації підкреслив, що впровадження альтернативної енергетики необхідно розглядати в комплексі із впровадженням заходів з енергоефективності, такими як утеплення приміщень та заміна вікон, адже тільки таким чином можна досягти максимального енергозаощадження. Максим Боровський зауважив, що насамперед стоїть завдання перевести на альтернативні види палива заклади соціальної сфери Вінниччини.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації провів робочу нараду з трудовим колективом адміністрації з метою активізації виконання заходів соціально-економічного розвитку території, відвідав дошкільний навчальний заклад в селищі Томашпіль, ознайомився з ходом ремонтних робіт фельдшерсько-акушерського пункту, а також з роботою дитячого садочку і закладу культури в селі Липівка Томашпільського району.

Учасники наради з питань соціально-економічного розвитку району зосередились на найбільш нагальних проблемах у сферах розвитку підприємництва, культури, охорони здоров’я та житлово-комунального господарства, а також шляхах їх вирішення.
Особливу увагу керівництва району М.Боровський доручив сконцентрувати на питаннях енергоофективності та заходах з енергозбереження в бюджетних закладах, які здійснюються в рамках Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів у Вінницькій області на 2010-2015 роки. 
Він повідомив, що розпорядженням голови облдержадміністрації від 29.04.2013 №172 «Про впровадження заходів з енергоефективності та енергозбереження у 2013 році» уточнено пооб’єктний перелік енергозберігаючих заходів, що мають бути впроваджені у 2013 році підприємствами та організаціями спільної власності територіальних громад області, та на впровадження яких з різних джерел планується залучити понад 20 млн. гривень. Серед таких заходів – переведення котелень на альтернативні види палива, або їх дооснащення резервними котлами на біопаливі чи електроенергії, встановлення регуляторів тепла в бюджетних закладах, що опалюються централізовано, термомодернізація будівель бюджетних закладів і ремонт внутрішньобудинкових мереж тело- та водозабезпечення.
Переглядів: 482 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz