Вівторок, 23.04.2024, 21:46



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 9 » Любов Спірідонова: В умовах, що склалися, важливе усвідомлення економічних ризиків, готовність взяти на себе відповідальність за стан справ
10:58
Любов Спірідонова: В умовах, що склалися, важливе усвідомлення економічних ризиків, готовність взяти на себе відповідальність за стан справ

 Підкреслила заступник голови облдержадміністрації під час заходів до Дня місцевого самоврядування, які відбулись 6 грудня 2013 року, у залі Липовецької райдержадміністрації.

В урочистостях взяли участь депутати районної ради, сільські голови і секретарі, працівники районної ради та райдержадміністрації.

Любов Спірідонова привітала присутніх зі святом, подякувала усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, виконуючи завдання та доручення Президента України в рамках Концепції реформування місцевого самоврядування. Вона акцентувала увагу на тому, що День місцевого самоврядування - це подія, яка не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, високу роль самоврядності як наймасовішої форми управління в суспільстві, а й возвеличує чесну й самовіддану працю сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників місцевих рад.

З нагоди професійного свята, кращих працівників органів місцевого самоврядування Липовеччини за сумлінне виконання посадових обов'язків, відстоювання інтересів територіальних громад, розв'язання питань економічного і соціального розвитку було нагороджено грамотами райдержадміністрації та районної ради, квітами і цінними подарунками.

Заступник голови ОДА у вітальному виступі висловила також своє бачення нинішньої суспільно-політичної ситуації в Україні. Вона, зокрема, підкреслила: «Як і більшість людей, я підтримую курс нашої держави на інтеграцію в Європейський Союз. Але в умовах, що склалися, важливим є усвідомлення економічної складової, готовність взяти на себе відповідальність за стан справ у країні на ближчу перспективу».

Любов Спірідонова засудила побиття учасників мирної маніфестації і наслідки провокації біля Адміністрації Президента України.

До цього питання вона повернулася і під час зустрічі з педагогами Білозерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Виступ заступника голови облдержадміністрації переріс у відвертий діалог з колективом педагогів, було дано аналіз останніх подій, які відбуваються у країні, в області та в районі.

Також Любов Михайлівна виконала почесну місію – подарувала для навчального закладу мультимедійну дошку.








Переглядів: 497 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz