П`ятниця, 29.03.2024, 17:22



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 17 » Перші «ластівки» нового Закону
14:47
Перші «ластівки» нового Закону
 Донедавна роботодавці, створивши робочі місця, отримували упродовж року з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття дотацію для відшкодування витрат на оплату праці осіб, працевлаштованих за направленням служби зайнятості. Новим Законом України «Про зайнятість населення» передбачено інший фінансовий стимул, а саме - щомісячна компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштованого на нове робоче місце безробітного. Цілий рік економити на внесках можуть ті роботодавці, котрі братимуть на роботу не менше ніж на два роки громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці. Рік не платити єдиний внесок також можуть представники малого бізнесу за умови працевлаштування безробітних на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності не менше ніж на два роки. Отже, з набуттям чинності нового Закону України «Про зайнятість населення» можливості скористатися державною підтримкою з'явилися у багатьох роботодавців.

Серед «першопрохідців» цієї послуги у Мурованокуриловецькому районі - приватний підприємець  Віталій Яцюк . Він отримуватиме компенсацію єдиного соціального  внеску на п’ятьох своїх працівників, які віднедавна працюють у нього підсобними робітниками у хлібопекарському цеху. Віталій  займається випіканням хліба та хлібобулочних виробів. І оскільки чоловік має бізнес, що відноситься до пріоритетних видів економічної діяльності, 06 вересня 2013 року районним центром зайнятості   було прийнято рішення про надання  йому компенсації єдиного внеску.

Районний центр зайнятості закликає роботодавців, які планують збільшувати масштаби свого бізнесу, врахувати вигідність даної пропозиції і залучатися до співпраці!

Переглядів: 519 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz