П`ятниця, 29.03.2024, 11:49



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 9 » Роман Аксельрод: «Курс держави залишається незмінним - наше майбутнє у партнерських відносинах з європейською спільнотою»
10:29
Роман Аксельрод: «Курс держави залишається незмінним - наше майбутнє у партнерських відносинах з європейською спільнотою»

 Сьогодні, напередодні Дня місцевого самоврядування в Україні заступник голови обласної державної адміністрації Роман Аксельрод відвідав Погребищенський район. Привітати своїх колег із святом прибув також депутат Вінницької обласної ради С.Смотрич. Роман Аксельрод зачитав привітання від голови Вінницької обласної Ради С.Татусяка і голови облдержадміністрації І.Мовчана та вручив нагороди обласного рівня.

Почесні відзнаки за розбудову Вінниччини отримали Погребищенський міський голова А.Білик та депутат районної ради – В.Коріненко. Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної Ради вручили Білашківському сільському голові Ю. Дзигару, Педосівському сільському голові Т.Довгополюк, Саражинецькому сільському голові Т.Рибак та провідному спеціалісту з питань комунальної власності відділу правового та кадрового забезпечення діяльності районної ради А.Сладецькому.

Дипломами переможця десятого обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад нагороджено Адамівську, Бабинецьку та Черемошненську територіальні громади.

Заступник голови облдержадміністрації Р.Аксельрод доніс до присутніх позицію обласної влади щодо суспільно-політичної ситуації в країні, незмінності курсу держави на євроінтеграцію та підкреслив, що Україна бачить своє майбутнє у партнерських відносинах, як з європейською спільнотою, так і з східними партнерами. Це дозволить їй стати економічно стабільною та розвинутою країною, але відносини України з ЄС повинні будуватися на принципах рівноправ’я і взаємної вигоди.

Він закликав до продовження стабільної роботи усіх галузей народногосподарського комплексу області і необхідності позитивного завершення господарського року. «Ситуація в області стабільна і контрольована. Ми повинні підтримати Президента та зробити все, щоб не допустити втрати державності»,- наголосив Роман Аксельрод.

Голова райдержадміністрації Г.Притула, вітаючи учасників зібрання зі святом, наголосила на тому, що дякуючи формату співпраці органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, який запропонований цьогоріч керівництвом області, налагодженню державно-партнерських стосунків сьогодні у районі досягнуто значних позитивних результатів.

Завдяки цьому ми маємо гарні результати в багатьох сферах життєдіяльності, гарні перспективи та багато задумів з вирішення проблем територіальних громад відповідно соціальних ініціатив Президента України В.Януковича








Переглядів: 417 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz