Четвер, 25.04.2024, 17:50



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Жовтень » 15 » Розпочато капітальний ремонт дороги
09:18
Розпочато капітальний ремонт дороги

 В районі склалася складна ситуація при перевезеннях пасажирів та вантажів на дорозі Гуків-Дунаївці-Могилів-Подільський на відрізку Вербовець-Муровані Курилівці-Роздолівка, протяжністю 16 км. Для зняття соціальної напруги та на виконання неодноразових звернень жителів населених пунктів Вербовець,  Мурвоані Курилівці, Роздолівка були проведені перемовини з ПАТ «Укргідроенерго» м.Вишгород Київської області з метою залучення коштів та проведення ремонтних робіт. Дані перемовини за участю Вінницької обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації сприяли тому, що було виготовлено проектно-кошторисну документацію і виділено кошти на проведення ремонту вище вказаної дороги.

         Через даний відрізок дороги на будівництво Дністровської ГАЕС перевозиться щорічно 30-40 тис. тонн будівельних матеріалів та обладнання, що значно здешевлює вартість будівельно-монтажних робіт. А тому за рахунок економії коштів розпочато ремонт дороги в с.Вербовець, який планують завершити до 01 листопад 2014 року.

Роботи проводить ТОВ «Автомагістраль-Південь» м.Одеса. Будівельні матеріали частково використовуються з кар’єру, який виділений із земель району Новодністровській ГАЕС, що дозволить здешевити вартість ремонтних робіт на дорозі, пришвидшити введення її в експлуатацію та зняти соціальну напругу серед жителів населених пунктів Вербовець, Мурвовані Курилівці та Роздолівка. При цьому буде поліпшено автобусне сполучення між населеними пунктами району, а також в напрямках Молдови, Балканських країн, на міста Львів, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Київ, Дніпропетровськ, Харків та ряд інших.

         Районна державна адміністрація висловлює подяку обласній державній адміністрації  за надання допомоги у вирішенні цієї важливої соціально-економічної проблеми жителів району і надіється на подальшу співпрацю у вирішенні інших важливих проблем, що дозволить поліпшити рівень життя. 

Переглядів: 476 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz