П`ятниця, 29.03.2024, 02:37



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Жовтень » 22

20 жовтня 2014 року голова районної державної адміністрації С.В.Ладан спільно із начальником відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації П.П.Страпачук та начальником відділу освіти райдержадміністрації П.В.Багрієм побували з робочим візитом у Морозівській, Обухівській та Конищівській територіальних  громадах.  Метою поїздки було ознайомлення з роботою закладів соціальної сфери, початком опалювального сезону та матеріально-технічним забезпеченням вибовчих дільниць. Також в ході спілкування з сільськими головами піднімалося питання соціального захисту осіб, що вимущено переселені зі східних областей України та Криму. 

Просмотров: 450 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 22.10.2014

20 жовтня 2014 року під керівництвом голови районної державної адміністрації С.В.Ладана відбулось засідання щотижневої оперативної наради.

Про проведення перевірок димових та вентиляційних каналів в житлових будинках з оформоенням відповідних актів, паспортів готовності житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років та заготовлення вугілля відповідно до потреби на опалювальний сезон для обігріву дитячого садочка «Сонечко», завершення ремонтних робіт теплової мережі в даному приміщенні доповіла голова селищної ради Цибульська Г.М., яка зазначила, що обстежено 100% багатоквартирних будинків, за результатами перевірки оформлено паспорта готовності. Селищною радою прийнято рішення про переведення дитсадкі ... Читати далі »

Просмотров: 381 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 22.10.2014

17 жовтня 2014 року у смт. Томашпіль, Вінницької області, в рамках Проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІ" відбувся семінар - практикум "Енергоефективне село". В ньому прийняли участь представники 12 районів області, в тому числі семінар відвідали голова Барської РДА - Володимир Саволюк, голова Ямпільської РДА - Михайло Вдовцов, голова Оратівської РДА - Надія Мельничук, голова Оратівської районної ради - Опалюк Анатолій Миколайович. Крім того, в семінарі прийняли участь більше 40 голів сільських і селищних рад з Жмеринського, Тиврівського, Крижопільського, Шаргородського, Чернівецького, Тульчинського, Муровано - Куриловецького, Томашпільського та Калинівського району. Всі вони мали змогу ознайомитись з позитивним досвідом роботи Проекту МРГ у Томашпільському районі та почути перпективи роботи у МРГ-ІІІ. Також до участі у семінарі було ... Читати далі »

Просмотров: 398 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 22.10.2014

Оскаржуємо податкове повідомлення-рішення

Відповідно до п. 56.3 ст. 56 Податкового кодексу (далі – ПКУ) скарга подається до контролюючого органу вищого рівня у письмовій формі (за потреби - з належним чином засвідченими копіями документів, розрахунками та доказами, які платник податків вважає за потрібне надати з урахуванням вимог п. 44.6 ст. 44 ПКУ) протягом 10 календарних днів, що настають за днем отримання платником податків податкового повідомлення-рішення або іншого рішення контролюючого органу, що оскаржується.

Днем подання скарги вважає ... Читати далі »

Просмотров: 425 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 22.10.2014

Осінньо-зимовий період сама гаряча пора для бійців пожежно-рятувальної служби, адже саме в цей період відбувається основна частка пожеж та загибелі і травмування людей на них. І в цей час держава знову презентувала нам сюрприз у вигляді позачергових виборів. Зайняті виборчими перегонами громадяни зовсім забули про пожежну безпеку.                    У Мурованокуриловецькому районі нараховується 49 виборчих дільниці. 50 % від загальної кількості мають серйозні недоліки з питань пожежної безпеки, то ж ще раз нагадуємо про пожежну безпеку в місцях розташування виборчих дільниць та масового перебування людей:

У приміщеннях виборчої дільниц ... Читати далі »

Просмотров: 509 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 22.10.2014

Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz