Четвер, 18.04.2024, 18:34



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 6 » «Сьогодні слід відкинути політичні амбіції і об’єднати зусилля для виходу із кризової ситуації»
11:22
«Сьогодні слід відкинути політичні амбіції і об’єднати зусилля для виходу із кризової ситуації»

Зазначив голова Вінницької обласної державної адміністрації Іван Мовчан, висловлюючи свої думки з приводу останніх подій в Україні.

На переконання керівника області, представники влади і опозиції нині мають відкинути політичні амбіції і об’єднати зусилля для виходу з кризової ситуації, не порушуючи при цьому конституційних прав своїх співвітчизників.

«В інтерв’ю провідним українським телеканалам 2 грудня Президент України Віктор Янукович закликав усіх до виваженості і підкреслив, що радикалізація призведе лише до негативних наслідків», – сказав голова ОДА.

На думку  Івана Мовчана, страйки не лише не допоможуть розв’язанню проблем, а й принесуть економічні збитки окремим громадянам, підприємствам і всій Україні.

«Дуже важливо зараз не допустити подій, які можуть потягнути за собою серйозні економічні проблеми для нашого регіону. Органи влади на місцях повинні організувати  безперебійну роботу підприємств, закладів, громадського транспорту. Ми – на порозі завершення фінансового року і основне завдання влади – забезпечити виплату зарплат і пенсій та соціальні гарантії найменш захищеним верстам населення», – застеріг Іван Мовчан.

«Усі ми прагнемо жити в демократичній європейській країні, – продовжував голова ОДА. – Нам слід вчитися розв’язувати конфліктні ситуації цивілізовано, шляхом переговорів, а не силовими методами. Штурм і захоплення адміністративних будівель, спровоковані бійки і погроми не додадуть позитивного іміджу нашій державі. Я вдячний всім представникам влади і правоохоронцям Вінниччини за те, що ситуація у Вінницькій області контрольована. Влада продовжує виконувати свої функції і робить все для збереження спокою громадян і стабільності в регіоні», – повідомив керівник області. 

Голова обласної державної адміністрації також підкреслив, що Україна бачить своє майбутнє у партнерських відносинах з європейською спільнотою. Це дозволить їй  стати  економічно стабільною та розвинутою країною. Але, на думку Івана Мовчана, відносини  України з ЄС повинні будуватися на принципах рівноправ’я і взаємної вигоди. 

«Президент України запевняє, що наша держава продовжуватиме курс на євроінтеграцію, підкреслюючи необхідність внесення змін до парафованої угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ) з Євросоюзом, яка є невід'ємною частиною угоди про асоціацію з ЄС. Ці умови слід змінити на користь наших товаровиробників.  Угода має бути виваженою, а не поспішною, оскільки йдеться про долі мільйонів громадян України,» – підкреслив голова ОДА. 

Переглядів: 428 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz