Четвер, 28.03.2024, 15:05



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 4 » Україна розглядає Мальту як надійного партнера - Віктор Янукович
21:38
Україна розглядає Мальту як надійного партнера - Віктор Янукович

Україна розглядає Республіку Мальта як надійного партнера і дружню країну. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з Прем'єр-міністром Мальти Джозефом Мускатом. 

«Україна завжди розглядала Мальту як надійного партнера і дружню країну. Готовий з вами обговорити пріоритети подальшого розвитку взаємин між нашими країнами», - сказав Президент на початку зустрічі.

Він додав, що сьогодні Україна стоїть на порозі історичної події - підписання Угоди про Асоціацію і створення зони вільної торгівлі з ЄС. Президент подякував Прем'єр-міністру Мальти за підтримку євроінтеграційних прагнень України. «Ми вдячні за підтримку Мальтою євроінтеграційних процесів, які йдуть у нашій державі», - сказав Глава держави.

За його словами, символічним є той факт, що саме 24 серпня 1991 року, в день проголошення Незалежності України, міністр закордонних справ Мальти Гвідо де Марко перебував в Україні з візитом, під час якого були підписані важливі двосторонні документи, які заклали фундамент відносин між державами.

«Ми приділяємо велику увагу розвитку наших двосторонніх відносин, відносин між нашими парламентами», - зазначив Глава держави.

Прем'єр-міністр Мальти Джозеф Мускат, у свою чергу, заявив про підтримку євроінтеграційних прагнень України. «Ми перебуваємо в Україні, щоб офіційно заявити про підтримку євроінтеграційних прагнень України і підписання в листопаді Угоди про асоціацію», - сказав він.

Джозеф Мускат зазначив, що перед Україною ще стоять певні завдання щодо питань судової реформи. «Нас запевнили, що ті зміни, які ще необхідно зробити, будуть зроблені, з огляду на те, що вчора парламент розпочав чергову сесію, і в нього буде достатньо часу для того, щоб імплементувати ці зміни протягом наступних кількох тижнів, і ви встигнете до листопада зробити все необхідне», - сказав він.

Прем'єр-міністр додав, що готовий обговорити актуальні питання двосторонніх відносин, які стосуються регіонального співробітництва, зокрема в Середземноморському регіоні і на Близькому Сході. Джозеф Мускат зазначив, що сьогодні планується підписання Угоди про уникнення подвійного оподаткування між країнами.
Переглядів: 479 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz