П`ятниця, 26.04.2024, 19:19



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 9 » Україна зацікавлена в подальшій інтенсифікації політичних контактів з Китаєм - Президент
09:05
Україна зацікавлена в подальшій інтенсифікації політичних контактів з Китаєм - Президент

Україна зацікавлена в подальшій інтенсифікації політичних контактів з Китайською Народною Республікою, наголошує Президент Віктор Янукович.

«Україна зацікавлена у подальшій інтенсифікації політичних контактів на найвищому і високому рівнях», - сказав Глава держави під час зустрічі з членом Постійного комітету Політбюро Центрального комітету Комуністичної партії Китаю, членом Секретаріату Центрального комітету Комуністичної партії Китаю Лю Юньшанем.

За словами Віктора Януковича, двостороння співпраця між Україною та Китаєм останнім часом активізувалася.

«Розвиток стратегічних відносин з Китаєм - один із пріоритетних напрямів зовнішньої політики України. Сьогодні створено всі необхідні умови для подальшого розвитку співробітництва і взаємодії і наповнення їх практичним змістом», - сказав він.

Президент підкреслив, що надійним фундаментом успішного розвитку українсько-китайських відносин є взаємна повага до суверенітету і територіальної цілісності обох держав. За словами Глави держави, позиція України у «тайванському питанні» ґрунтується на визнанні «одного Китаю» зі столицею у місті Пекін.

«У цьому контексті Україна підтримує Китайську Народну Республіку з так званих «тибетського» та «уйгурського» питань, незмінно рішуче виступаючи проти діяльності терористичних, екстремістських та сепаратистських сил», - зазначив Віктор Янукович.

Глава держави висловив переконання, що одним із важливих напрямів двосторонньої взаємодії між Україною та Китаєм є розвиток міжпартійних зв’язків, які закладають надійне підґрунтя для поглиблення відносин стратегічного партнерства.

«Підписаний у квітні 2011 року Договір про співробітництво між Партією регіонів України та Комуністичною партією Китаю став основою для подальшого активного розвитку міжпартійних контактів, свідченням чому є також Ваш нинішній візит в Україну», - сказав Президент.

У свою чергу, Лю Юньшань передав Віктору Януковичу вітання від Голови КНР Сі Цзіньпіна та Прем’єр-міністра Державної Ради Китаю Лі Кецяна.

Він підкреслив, що Китай високо оцінює зусилля Президента України, спрямовані на зміцнення українсько-китайських відносин.

«Ми дуже вдячні українській стороні за тверду підтримку у важливих питаннях, що стосуються ключових інтересів Китаю», - сказав Лю Юньшань.

Він підкреслив, що КНР надає великого значення розвитку відносин з Україною.

«Ми щиро бачимо в Україні справжнього друга, справжнього партнера серед країн Центральної Європи», - підкреслив Лю Юньшань.

 

Переглядів: 467 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz