П`ятниця, 26.04.2024, 01:58



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Жовтень » 17 » Відбулося засідання колегії райдержадміністрації
09:05
Відбулося засідання колегії райдержадміністрації

Нещодавно під головуванням голови районної державної адміністрації С.В.Ладана відбулося засідання колегії райдержадміністрації.

В роботі засідання взяли участь голова районної державної адміністрації, заступник голови районної ради, члени колегії райдержадміністрації, ,начальники управлінь, відділів, служб районної державної адміністрації, селищний та сільські голови, керівники територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в районі, керівники установ, організацій та підприємств району, керівники засобів масової інформації.

На порядок денний було винесено питання:

  1. Про хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 23.05.2014 року №250 «Про підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років».
  2. Про реалізацію управлінням праці права вразливих категорій населення на соціальний захист.

Доповідаючи про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, голова районної державної адміністрації С.В.Ладан зазначив, що на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 23 травня 2014 року №250 «Про підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років» головою райдержадміністрації було видане власне розпорядження №130 «Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства, соціальної інфраструктури, паливно-енергетичного комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період», яким затверджено склад районного оперативного штабу.

На даний час населенням району для обігріву власного житла заготовлено біля 7 тис. складометрів дров та 150 тонн вугілля. В опалювальний період буде опалюватись 10421 приватні помешкання жителів нашого району.

Значний обсяг робіт при підготовці до опалювального сезону проведено в закладах соціальної сфери.

Для забезпечення теплового режиму в закладах освіти заготовлено 500 тонн вугілля з потреби 582 тонни, та 458 складометрів дров, що складає 100% до потреби. Заготівля палива продовжується. Крім того вживаються заходи, направлені на енергозбереження.

Під час осінньо-зимового періоду повністю буде опалюватись 42 заклади культури, а 24 – частково. Для забезпечення теплового режиму в закладах культури району станом на 1 жовтня 2014 року відповідно до потреби завезено 14 тонн вугілля та 153 складометри дров.

Вживаються відповідні заходи для підтримки температурного режиму в закладах охорони здоров’я., а саме в лікарні планового лікування , в лікарських амбулаторіях та фельдшерсько-акушерських пунктах  комунальної установи «Мурованокуриловецький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги». На території району 26 ФАПів опалюються твердим паливом, 6 амбулаторій мають пічне опалення. На даний час заготовлено 24 тони вугілля та 82 кубометрів дров, що становить 100% до потреби.

Для забезпечення безперебійного руху автотранспорту в умовах зими філія «Мурованокуриловецький райавтодор» проводить заготівлю протиожеледних матеріалів. Замовлено 120 тонн технічної солі та розпочато заготівлю 1500 тонн відсіву.

Для забезпечення якісного обслуговування населення товарами повсякденного попиту райспоживспілкою була проведена робота по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 55 магазинів та 14 закладів громадського харчування.

В сільгосппідприємствах району, які утримують тварин, проведено ремонт під’їзних шляхів до тваринницьких приміщень та доріг, по яких будуть доставлятися корми в зимовий час. Керівниками сільгосппідприємств проводиться відповідна робота по накопиченню необхідного запасу основних та резервних видів палива, а також матеріалів для підсипки на небезпечних ділянках шляхів внутрігосподарського сполучення.

Про реалізацію управлінням праці і соціального захисту населення райдержадміністрації права вразливих категорій населення на соціальний захист доповіла начальник управління Войтенко Т.І.  Вона зазначила, що постановою КМУ від 01 жовтня 2014 року №505 установлено щомісячну адресну допомогу особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО, для покриття витрат на проживання, в т.ч. на оплату житлово-комунальних послуг. Розмір допомоги становитиме для непрацездатних осіб – 884 грн на одну особу, для працездатних осіб – 442 грн на одну особу, загальна сума допомоги на сім’ю не може перевищувати 2400 грн і виплачується не більше ніж шість місяців.

Житлову субсидію в поточному році на придбання твердого палива та скрапленого газу призначено 2072 особам на суму 1 млн 599 тис. грн.

Сформовано Єдиний державний реєстр осіб, які мають право на пільги, до якого внесено близько 10 тис. осіб.

З початку року на надання пільг з державного бюджету профінансовано близько 1,8 млн.грн.

Головний спеціаліст з питань мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Колісніченко В.Л. доповів про створення в районі системи оборони шляхом формування загонів оборони відповідно до схеми розміщення підрозділів оборони в зоні відповідальності Барсько-Мурованокуриловецького об’єднаного районного військового комісаріату. 

Переглядів: 482 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz