Субота, 20.04.2024, 07:35



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Жовтень » 7 » Відбулося засідання оперативної наради
11:53
Відбулося засідання оперативної наради

З метою вирішення проблемних питань 06 жовтня 2014 року під керівництвом голови районної державної адміністрації С.В. Ладана відбулось засідання щотижневої оперативної наради.

Про роботу відділу сім’ї і молоді райдержадміністрації доповіла начальник відділу Химич Л.В.   Протягом 9 місяців поточного року відділом сім’ї і молоді райдержадміністрації проводилась робота щодо підвищення якості оздоровлення підростаючого покоління нашого району.

На сьогодні в районі проживає 2460 дітей шкільного віку. Під час проведення оздоровчої кампанії в районі діяв 21 відпочинковий пришкільний табір з денним перебуванням, в яких відпочивало 1460 учнів, що становить 59,3% від загальної кількості дітей. Фінансування діяльності пришкільних дитячих закладів відпочинку відбувалося у відповідності до зведеного кошторису відділу освіти райдержадміністрації на 2014 рік, яким передбачено виділення коштів в сумі 150 тис.грн. Також були залучені додаткові кошти в сумі 7,3 тис.грн., а аткож були залучені додаткові кошти в сумі 923 грн. На організацію оздоровлення дітей пільгових категорій в стаціонарних таборах області та за її межами з районного бюджету виділено кошти в сумі 85 тис.грн. 14 дітей пільгових категорій було оздоровлено в дитячому стаціонарному таборі с.Петрашівка Ямпільського району та 31 дитину в дитячому санаторії «Затока» Одеської області. 14 дітям булозабезпечено оздоровлення в українському дитячому центрі «Молода гвардія» та міжнародному дитячому центрі «Артек». А також 14 дітей з багатодітних сімей буде направлено на оздоровлення та відпочинок в дитячі оздоровчі табори області «Маяк» с.Селище Тиврівського району та «Колос» м.Вінниця.

За сприяння районного центру первинної медико-санітарної допомоги оздоровлено на території області та за її межами 59 дітей, які перебувають на диспансерному обліку.

Також щороку здійснюється організація відпочинку дітей при Вербовецькому римокатолицькому костелі Святого Архангела Михаїла. В цьому році надано послуги відпочинку 176 дітям.

Всього організовано оздоровлення та відпочинок для 1774 дітей шкільного віку, що становить 72,1%.

Про підготовку доріг до зимового періоду доповів начальник філії «Мурованокуриловецький райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор» В.П.Григулець. Він зазначив, що наразі активно йде підготовка доріг району до зимового періоду. Досягнено домовленостей із підприємствами по видобутку солі с.Солотвино щодо поставки в наш район 2-х вагонів солі для посипання доріг. З цією ж метою в районі було обстежено 4 місця забору піску.

Селищний голова Г.М.Цибульська проінформувала про готовність житлового фонду до опалювального сезону. Вона зазначила, що із 47 багатоквартирних будинків проведено обстеження 30 будинків. Забезпечено опалення дитячих садочків. Також було обговорено питання ремонту доріг та перейменування вулиць селища.

Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Т.І.Войтенко проінформувала про проведену роботу щодо соціального захисту осіб, що вимушено переселені зі східних областей України та Автономної Республіки Крим.

Про стан виконання районного бюджету доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.М.Власова.

Також в ході проведення наради були обговорені питання щодо підготовки закладів охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період та про хід проведення сільськогосподарських робіт.

Підводячи підсумки наради, голова райдержадміністрації С.В.Ладан наголосив на тому, що на даний час ми маємо консолідувати зусилля на матеріальне забезпечення  виборчих дільниць до проведення позачергових виборів народних депутатів України.

Переглядів: 404 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz