Середа, 24.04.2024, 13:51



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 2 » Засідання оперативної наради при голові райдержадміністрації
17:22
Засідання оперативної наради при голові райдержадміністрації

З метою обговорення проблемних питань життя району голова районної державної адміністрації В.Д.Максимчак 2 грудня 2013 року провів оперативну нараду, на якій були присутні голова районної ради, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівники установ, представники районних засобів масової інформації.

На нараді обговорювалося питання Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, про що доповів керівник апарату районної ради Зінич В.Г. Він зазначив, що метою Концепції є  визначення напрямів, механізмів та строків формування ефективного місцевого самоврядування та територіальної  організації влади. Серед основних завдань Концепції Віктор Григорович виділив наступні завдання: забезпечення доступності та якості публічних послуг, визначення обґрунтованої територіальної основи для діяльності органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, створення належних матеріальних, фінансових та організаційних умов для забезпечення здійснення органами місцевого самоврядування власних і делегованих повноважень, максимальне залучення населення до прийняття управлінських рішень, сприяння розвитку форм демократії участі на місцях, встановлення механізмів державного контролю за законністю рішень органів місцевого самоврядування та якістю надання населенню адміністративних та соціальних послуг.  Також Зінич В.Г. розповів про очікувані результати від реалізації Концепції та обсяг фінансових ресурсів, які потрібні для фінансування заходів щодо реалізації концепції.

Віктор Дмитрович наголосив на тому, що саме Президент України у своїх ініціативах велику увагу приділяє питанню обговорення на місцях Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Також були обговорені питання виконання районного бюджету, та становища сільського господарства району.

В ході наради були обговорені останні політичні події в м.Києві, які викликали загальнонаціональне занепокоєння. В.Д.Максимчак зазначив, що, незалежно від тих подій, які зараз відбуваються в країні, ми маємо зберігати спокій,  беззаперечно дотримуватись виконавської дисципліни  і виконувати свої прямі професійні обов’язки. 

Переглядів: 823 | Додав: mrzmurkur | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz