Вівторок, 19.03.2024, 12:28



Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Голова РДА

Меню сайту
Органи влади
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Верховний Суд України
Вінницька облдержадміністрація
Вінницька обласна рада
Управління державної служби Головдержслужби України у Вінницькій області

Державний фонд сприяння місцевому самоврядування в Україні
Кращий державний службовець
Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
Управління державної служби у Вінницькій області «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
З 08.06.2013 р.
Flag Counter
Форма входу
 
Головна » 2014 » Травень » 20

У понеділок, 19 травня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв делегацію місії Світового конгресу українців зі спостереження за виборами в Україні на чолі з Богданом Футеєм.
Глава Уряду висловив вдячність представникам закордонного українства за вагомий внесок у спостережний процес за виборами в Україні. Він підтвердив рішучу налаштованість органів державної влади України забезпечити належну організацію позачергових виборів Президента України з урахуванням існуючих безпекових викликів.

Арсеній Яценюк наголосив на важливій ролі міжнародних спостерігачів у забезпеченні чесного і прозорого перебігу виборчого процесу. Прем’єр-міністр повідомив про зусилля, ... Читати далі »

Просмотров: 406 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 20.05.2014

На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник під час щопонеділкової оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону.
Очільник області, зокрема, проінформував учасників зібрання про хід виїзного засідання Кабінету Міністрів України, що 16 травня відбулося на території Вінниччини, та зупинився на озвучених перед урядовцями питаннях, які залишаються актуальними для регіону. «Мова йшла, насамперед, про завершення комплектації хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні ім. Пирогова, функціонування заводу «Форт», будівництво Ямпільського мосту через Дністер, функціонування спиртової галузі та низку інших питань», - зазначив Анатолій Олійник, підкресливши, що відповідні офіційні листи до Уряду вже направлені. 
Голова облдержадміністрації висловив подяку керів ... Читати далі »

Просмотров: 439 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 20.05.2014

       Уряд України робить усе в рамках своїх повноважень у питанні децентралізації влади. «Ми прийняли десятки рішень, які дають можливість місцевим громадам вільніше себе почувати», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час Другого загальноукраїнського круглого столу національної єдності в Харкові у суботу, 17 травня.
       Арсеній Яценюк нагадав, що передаються на місця повноваження зі сфери Державної архітектурно-будівельної інспекції, на засіданні Уряду 16 травня було ухвалено рішення про передачу на місця повноважень стосовно надання адміністративних послуг і схвалено проект закону про державну регіональну політику: «Але основне в питанні децентралізації – це зміна Конституції. Без нової Конституції децентралізації не буде, б ... Читати далі »

Просмотров: 416 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 20.05.2014

Збройні Сили України і силові структури готові захищати країну. Про це заявив Голова Верховної Ради України, в.о. Президента України Олександр Турчинов в інтерв’ю програмі «ТСН. Тиждень» у неділю.

Відповідаючи на запитання, О.Турчинов зауважив, що «основною помилкою було обрання чотири роки тому Президентом Віктора Януковича, за часи якого була фактично повністю знищена армія, деформовані і змінені за призначенням силові структури, які замість того, щоб займатися безпекою громадян, захистом їх інтересів, захищали інтереси кланів і правлячої верхівки».

«І у т ... Читати далі »

Просмотров: 390 | Добавил: mrzmurkur | Дата: 20.05.2014

Copyright MyCorp © 2024


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

( Гаряча лінія
Урядова телефонна гаряча лінія





Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Створити безкоштовний сайт на uCoz